Langverwachte duet Aissa & CDV beschikbaar
Geplaatst door CDV op 19/04/2022 01:48
Het langverwachte eerste duet van Aissa & CDV "Het staat in de sterren geschreven"
een nummer dat ze beide reeds eerder live brachten tijdens optredens en op vraag van hun vele fans is nu als volwaardige single uitgebracht.

Van "Het staat in de sterren geschreven" is ook een videoclip gemaakt die u via deze LINK kan bekijken. Je kan de single ook via de gekende kanalen streamen en downloaden via: iTUNES
Uitgebreid nieuws
Het langverwachte eerste duet van Aissa & CDV "Het staat in de sterren geschreven"
een nummer dat ze beide reeds eerder live brachten tijdens optredens en op vraag van hun vele fans is nu als volwaardige single uitgebracht.

Aissa kennen we als veelzijdige entertainer. Al van kleins af aan stond Aissa met haar borstel in de hand voor de spiegel te playbacken, maar de spiegel voldeed niet. En dat blijkt uit het succesvol parcours ze reeds aflegde in de Vlaamse showbizz met de hitsingles als oa. "Jij bent mijn alles", "Blijven geloven", "Mijn kind", en haar zomerhit "Zakka Zakka" waarmee ze schitterde op diverse televisie en radiostations. Ook haar kerstsingles kunnen vele mensen bekoren, in de kerk is ze een graag geziene artieste waar ze jaarlijks haar kerstconcerten afwerkt.

CDV kennen we dan vooral bij het grote publiek als bezieler en oprichter van de grootste interactieve radio van Vlaanderen "Textradio", maar ook als entertainer en de man die de zenders VTM, Kanaaltwee en jongerenzender JIMtv interactief leven inblies bij gekende formats als Big Brother en FUZZ.
CDV is van alle markten thuis, met zijn feesthits zoals oa; een eigen versie van "Waar zijn die handjes", "Bomma onderbroek", en ook "Sjalaaf" en "Alaaf" samen met Feestdj Diego (dat meermaals nationale pers haalde), ook is hij een graag geziene artiest op diverse grote podia in Vlaanderen en Nederland. In zijn carrière van 25 jaar heeft hij ondertussen 50 officiële singles en 2 albums die verschenen in de charts van Ultratop, enz. Nummers met teksten van eigen hand zoals "Ze komt terug" en "Zonder mij", worden heel vaak gestreamd en kenden een opmars bij het jongerenpubliek.

Van "Het staat in de sterren geschreven" is ook een videoclip gemaakt die u via deze link kan bekijken:
KLIK HIER

Je kan de single ook via de gekende kanalen streamen (Spotify) en downloaden via: iTUNES