Home Filmpjes Foto's Downloads Agenda Biografie Discografie Songteksten Shop Boekingen Links17/09/2021 03:07
Navigatie
Home
Materiaal
Optredens
Videoclips
Interviews
Foto's
Downloads
PROMO Spots
Koop Nieuw Album!
Informatie
Agenda
Biografie
Discografie
Songteksten
Shop
Boekingen
Interactief
Links
Contact
Radio Uitzendingen
Facebook
CDV @ Facebook
Textradio @ Facebook
Aanmelden
Login
Beluister Textradio
De radio van onze vlaamse artiesten!
Beluister nu Textradio
Meer Informatie
CDV versterkt Withyou-TV ploeg
De vrolijke interactieve TV zender Withyou-TV is aan een nieuw tv-seizoen begonnen en ontvangt elke zondag weer heel wat bekende en minder bekende artiesten in de studio te Erondegem (Hoogstraat 27 op de hoek met Lange Nieuwstraat).

En vanaf dit seizoen krijgt het team van Withyou versterking, zo zal zanger/presentator CDV er enkele live uitzendingen voor zijn rekening nemen ter vervanging van Frank (Ambidance). zondag 13 en 20 oktober presenteren Frank en CDV samen de show aan elkaar, 27 oktober, 3 november en 1 december zal CDV de uitzendingen alleen presenteren samen met een Co-presentator van Textradio die op zijn beurt ook Evy enkele afleveringen vervangt.

WithYou.tv kan men overal in de wereld bekijken via www.WithYou.TV of via YouTube ( withyoutv aan elkaar) d.w.z. op uw smart tv, iPad, iPhone, laptop, computer, ... Kortom waar internet is, is WithYou.tv.

WithYou.tv staat voor spontane, interactieve entertainment beelden. Elke week worden programma's opgenomen in onze studio met publiek dus "With You". Zo komen er verschillende programma's in voor zoals interviews met artiesten die hun CD of activiteit voorstellen, live optreden, kinderen die graag wat tonen zoals play-back, dansen, gedichten, ... Er is ook een spelprogramma, en zoveel meer!

Enkele uit de vele namen van artiesten die reeds langskwamen in de studio zijn: Laura Lynn, Jettie Pallettie, Frank Valentino, Matthias Lens, Wim Leys, Andy Peelman ( Koen uit de buurtpolitie), Danny Fabry, Filip Dhaese, Gino Verano, Anja Yelles , Vanessa Chinitor en Dirk Bauters, Marjan Berger, Salim Seghers, De Pitaboys, Sammy Berghmans, Sammy Moore , Sammy Baker, Marina Wally, Paul Severs ...

NIEUW is ook dat iedereen zijn VIDEOCLIP ( de URL ervan) naar ons kan mailen en elke week maken we de CLIPS TOP 5 bekend waar onze kijkers hebben op gestemd

Is er iemand binnenkort jarig, ... laat het ons weten via info@withyou.tv en wij vermelden dit dan graag in beeld! Kortom iedereen komt aan bod! Iedereen kan ook langskomen in de studio waar hij wat kan drinken en nog meer LIVE alles kan meevolgen. Volg op onze site en op onze Facebook-pagina WithYou.tv waar, en wanneer de volgende opnames plaatsvinden, en samen "With You" maken we er iets tofs van!
Willekeurige Afbeelding
Boekingen
Boekingskantoor:
Tel: 0474/55.32.79
Puurfeestmuziek@telenet.be

Rechtstreeks:
Tel: 0477/60.47.93
Mail: CDV@textradio.be

Downloads

Download de Single!
Copyright © 2002-2021


4,291,418 unieke bezoeken
CDV-Productions Copyright by VZW. Text-Group 2020 - info@textchat.be